Czy wiesz że 8 marca, 2013 1 Min ReadCzy wiesz, że… … ziarna podczas kiełkowania absorbują minerały z wody. Dlatego dobrze jest moczyć je w wodzie wysokozmineralizowanej, dzięki temu będą jeszcze bardziej wartościowe. Człowiek powinien natomiast pić wodę źródlaną. Przepisy z kiełkami: Szybka, słodka sałatka z kiełkami groszku cukrowego Spring rolls z pastą z białej fasoli i kiełkami groszku cukrowego Sałatka z kalarepą i kiełkami 0 Author Zielona wśród ludzi Related Posts Syrop korzenno-wiśniowy do grzanego piwa, wina lub herbaty 18 grudnia, 2021 KSIĄŻKA: Ciepło. Najprzytulniejszy poradnik osiędbania. 13 grudnia, 2021 Prezentownik 2021 – pomysły na prezenty dla miłośników mikrowypraw 9 grudnia, 2021 Write A Comment Cancel Reply Recipe Rating Recipe Rating Zapamiętaj moje dane w tej przeglądarce podczas pisania kolejnych komentarzy. Δ This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.